"Lietuvos virėja" spaudoje


2011 metais "Lietuvos virėjai" buvo itin sėkmingi. Ir skaitytojų ratas išsiplėtė, ir spauda mus pastebėjo. Lapkričio mėnesį pasirodė net du straipsniai, skirti šiam tinklaraščiui (kaip sakoma, savam krašte pranašu nebūsi - va, pakako pusmetį ne Lietuvoj pagyventi ir pripažinimas pats atėjo). Pirmasis, kuriuo su džiaugsmu dalinuosi, buvo su meile parengtas Eglės Aleksandravičiūtės ir išspausdintas virtuvinių malonumų žurnale "Virtuvė nuo... iki...".



Antrasis spaudos žvilgsnis į tinklaraštį smigo iš skaitomiausio žurnalo Lietuvoje "Žmonės". Šiame straipsnyje mudvi su Zawadzka palygino su Džiule ir Džiulija beigi įspraudė į garsenybių-blogerių būrį. Tikriausiai nė nereikia sakyti, kad jis (straipsnis) sukėlė mano giminių ir draugų tarpe tikrą ažiotažą. Gi ne šiaip čia kas nors, o aš, ryšėdama skyriokų dovanotą prijuostę, į žmones išėjau.




































O štai trečias kartas - nemeluoja, kaip sako populiarus posakis - mudvi su Zawadzka atsidūrėme visai solidžioje receptų knygoje "Gyventi skanu". Smagu. Šioje ryškiaspalvėje knygoje publikuoti ir keturi mano (tiksliau - trys mano ir vienas Zawadzkos) receptai: grikiniai blyniukai su svogūnų ir spirgučiu pagardu, burokėlių sriuba su džiovintais baravykais ir skilandžio skiltelėmis, belgiškame aluje virtos šviežios dešrelės bei pats skaniausias pasaulyje mano bobutės ir mamos keksas. Šitą tai tikria išbandykite - nepasigailėsit.

Prabėgomis pavartyti šią knygą galite ir čia, bet geriau vartykite popierinį variantą :)


























Čia smagiai paplepėjom su Sezoninės virtuvės autore Rennie apie Belgiją, jos virtuvę ir turgus. O štai čia - su Urte apie midijas ir austres iš Vatų jūros.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą